Mirësevini

Dr. Vladimir FILAJ

Kirurg Plastik Estetik

Formimi

 • Diplomuar në Mjekësi në Universitetin e Tiranës në 1997.
 • Diplomuar në Kirurgji në Universitetin e Tiranës në 2004.
 • Diplomuar në Kirurgji (AFS dhe AFSA) në Universitetin e Clermont-Ferrand, Francë në 2002 dhe 2006.
 • Diplomuar në Përdorim Mediko-Kirurgjikal të Lazerit në Universitetin e Montpellier, në 2005.
 • Diplomuar Kirurgji Plastike të Skalpit në Universitetin e Lyon-it, në 2007.
 • Anëtar i AFME (Shoqata Franceze e Mjekësisë Estetike) që prej vitit 2004.
 • Anëtar i SFL (Shoqata Franceze e Lipoplastisë) që prej vitit 2006.

Rreth Dr. Filaj

Dr. Filaj është kirurg plastik dhe estetik i njohur në Shqipëri. Pas një formimi të gjatë në Shqipëri dhe Francë ai hap në vitin 2006 klinikën “Champs Elysées” në Tiranë, si klinika e parë që ofron shërbime të mjekësisë dhe kirurgjisë estetike në vend.


Me një eksperiencë të gjatë pranë mjekëve të njohur francezë të fushës ai solli në Shqipëri përvojën evropiane në shërbim të pacientëve të tij.


Ai është Doktor i Shkencave të Universitetit të Mjekësisë në Tiranë që prej vitit 2016 dhe jep mësim për specializantët në Kirurgji Plastike.


Ai merr pjesë në mënyrë të vazhdueshme, në kongrese, konferenca dhe seminare brenda dhe jashtë vendit duke qenë në lidhje të vazhdueshme me teknikat më të avancura të fushës.


Dr. Filaj praktikon akte të shumta në Mjekësi Estetike dhe Kirurgji Estetike.

Shërbimet

Mjekësi Estetike
 • Acid Hyaluronik
 • Botoks
 • Mezoterapi
 • Peeling
 • Lazer
 • Lipofilling
 • Mikrodermabrazion
Kliko për më shumë

Kirurgji Estetike
 • Kirurgji estetike e fytyrës
 • Kirurgji estetike e gjirit
 • Kirurgji estetike e trupit
Kliko për më shumë
Colors :
Save